Service met ‘n glimlach

De laagste prijzen, beste service én dorpse gezelligheid!

Jumbo

Social media, Website, Fotografie

Uitdaging

Voor supermarkt Jumbo, in ons eigen pittoreske Scherpenzeel, mochten we flink aan de bak. “Hallo Zeker Zichtbaar!” zeiden ze. “Kunnen jullie iets verzinnen waarmee we onze dorpsgenoten op de hoogte kunnen houden van lokale acties en activiteiten? Het liefst met een warme en persoonlijke touch. Zonder dat dit Jumbo’s landelijke huisstijl geweld aandoet…”

Oplossing

… Ga er maar aan staan. En dat is precies wat we vol enthousiasme hebben gedaan! Het resultaat is een communicatieconcept met als uitgangspunt de verschuiving van traditionele krantenadvertenties naar online tools. De invulling speelt nadrukkelijk in op de persoonlijke band die de supermarkt met haar klanten en medewerkers heeft. Hoe we dit handen en voeten hebben gegeven? Keep on scrolling!

Social media

De ons kent ons sfeer van de website vloeit door in de social media strategie die wij voor Jumbo ontwikkelden. De invulling en uitvoering hiervan nemen wij hen eveneens uit handen. Uiteraard in nauwe samenspraak met de eigenaren (wij mogen Peter en Petra zeggen) zelf.

Responsive website

Dankzij de responsive website kunnen de klanten van Jumbo overal, altijd en met elk device terecht voor praktische informatie. Tegelijk geeft dit de supermarkt de mogelijkheid om aanbiedingen en streekproducten online te etaleren. Door medewerkers en klanten een rol te geven in het beeldmateriaal heeft de website haar persoonlijke look and feel gekregen.

Bekijk de website

Fotografie

In samenwerking met onze huisfotograaf hebben we het beeldmateriaal voor Jumbo Scherpenzeel verzorgd. Door op een willekeurig moment in de supermarkt te ‘schieten’ zijn de beelden uit het leven gegrepen. De figurantenrol voor medewerkers en klanten heeft geleid tot een database vol breed inzetbare foto’s die de dorpse gezelligheid uitstralen.

Snapchat @zekerzichtbaar