Genieten

Langer genieten van terras, tuin en balkon. LuxxOut biedt alles voor een buitengewoon buitenleven.

LuxxOut

Webshop, Corporate video, Advertisement

Uitdaging

LuxxOut biedt met hun topkwaliteit zonweringen, terrasoverkappingen en accessoires alles voor een buitengewoon buitenleven. LuxxOut en Zeker Zichtbaar gaan al een aantal jaartjes terug waardoor we een sterke band hebben opgebouwd. Deze wederzijdse loyaliteit heeft een hoop mooie projecten opgeleverd. Aan de boodschap is in al die jaren weinig tot niets veranderd. Consistent communiceren dat je met producten van LuxxOut langer van het buitenleven kunt genieten, is en blijft de uitdaging.

Oplossing

Aan ons de schone taak om de boodschap van LuxxOut bij de juiste doelgroepen te laten belanden. Doelgroepen, meervoud, omdat er zowel op de particuliere als de zakelijke markt gericht wordt. Voor die laatste B2B-doelgroep verzorgden we de database van het dealernetwerk. Scroll door voor een selectie uit de talloze corporate uitingen die we voor LuxxOut uitrolden.

Advertenties

LuxxOut is een landelijk opererend bedrijf. Voor alle liefhebbers van het buitenleven in Nederland zijn de producten van LuxxOut een uitkomst, en dus relevant. Vanuit die gedachte startte we een landelijke advertentiecampagne. Met advertenties in onder andere Trouw, Algemeen Dagblad en het NRC.

Webshop

Om de customer journey zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen bouwden we een webshop. Hiermee kan LuxxOut haar klanten van begin tot eind een positieve ervaring voorschotelen. Dankzij het inzicht dat een webshop in eigen beheer oplevert is deze ‘reis’ goed te monitoren en optimaliseren. De webshop is ingericht als inspiratietool waardoor het LuxxOut-gevoel van het beeld spat. Compleet met inspiratieboek en de informatieve, inspirerende bedrijfsvideo.

Bekijk de webshop

Corporate video

Bij de ontwikkeling van de bedrijfsvideo namen we voor de gelegenheid plaats in de regisseursstoel. Los van de centrale communicatieboodschap (verlengen van het buitenleven) ligt de focus in deze video op de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de diverse producten.

Billboard A30

LuxxOut is gevestigd in Barneveld. Om de regionale naamsbekendheid een boost te geven adviseerden we gebruik te maken van het billboard langs de A30. Zo gezegd, zo gedaan.

Snapchat @zekerzichtbaar