Verbindt generaties

Dé kennisorganisatie voor particuliere en zakelijke breedbandnetwerken en glasvezel

NKM Network Services

Identiteit, logo, huisstijl, moodvideo, online en offline items, website

Uitdaging

Voor een pionier in glasvezel, uit Veenendaal was het tijd om terug te keren naar hun oorspronkelijke bedrijfsnaam, je raadt het al; NKM. Aan ons de uitdaging om deze ‘naam’ in de wereld van breedbandnetwerken door te ontwikkelen naar een even toekomstbestendige als herkenbare identiteit. Herkenbaar voor (keten)partners en herkenbaar voor de eigen medewerkers. Want zij maken NKM, NKM. Een identiteit dus, die crossmediaal uit te rollen is over hedendaagse platformen en tegelijk de rijke geschiedenis van de kennisorganisatie eer aandoet.

Oplossing

We begonnen met het schrijven van een pakkende brand story en vertaalden dit verhaal door naar een onderscheidende identiteit. Met het nieuwe logo natuurlijk als absolute eyecatcher. Hierbij staan de drie driehoeken enerzijds symbool staan voor de NKM-dienstendriehoek en anderzijds voor de verbindende factor die de pionier in glasvezel al generatieslang invult. Leuk detail is dat de typografie van het logo is ontstaan vanuit uitsparingen van diezelfde gelijkzijdige driehoeken:

On- en offline huisstijl-items

De drie kleurrijke driehoeken uit het logo lenen zich uiteraard per-fect als even opvallende als herkenbare huisstijl-elementen. Deze hebben we dan ook in de verschillende items doorgevoerd.

Corporate video

Anno nu moet je aan contentmarketing doen om je te onderscheiden, relevant te blijven en dus Zeker Zichtbaar te worden. In dat kader adviseerden wij NKM dan ook te investeren in goede content om het verhaal dat zij willen vertellen kracht bij te zetten door dit visueel te maken. En zie hier; een corporate moodvideo!

Website

Bovenstaande video verwerkten we in het kader van consistentie op de website. Smaakt deze video nou naar meer, bekijk dan ook eens het drietal in ontwikkelde video’s op de dienstenpagina’s Advies, Bouw en Beheer.

Bekijk website
Snapchat @zekerzichtbaar