Wij luisteren naar

Jouw verhaal

Hier begint het allemaal, jouw verhaal is ons vertrekpunt. Jij vertelt, wij luisteren. Wat zijn je drijfveren? Kernwaarden? Missie en visie? Zaken die essentieel zijn voor de kern van het te ontwikkelen creatieve concept. Waarom? Omdat wij erin geloven dat dit stukje authenticiteit een magnetische werking heeft op de mensen die jij wilt bereiken.

Wij ontwikkelen het

Creatief Concept

Genoeg geluisterd, tijd voor ons om de handen uit de mouwen te steken. We gaan aan de slag met de ontwikkeling van het creatieve concept op basis van jouw verhaal en doelstelling(en). Voorafgegaan door een analyse van de concurrenten, trends en ontwikkelingen op de markt van jouw expertise. Research noemen wij dit.

Wij verzorgen de

Uitvoering

A.k.a. de realisatie en uitvoering van het creatieve concept. We belanden in deze fase nadat wij het ontwikkelde concept gepresenteerd hebben en jij daar hoogstpersoonlijk een klap op hebt gegeven. Vanaf dat moment begint de Zeker Zichtbaar storytelling-machine op volle toeren te draaien.

Wij monitoren de

Optimalisatie

We houden een vinger aan de pols en doen hier verslag van zodat je niet in het duister tast. Zijn de resultaten zoals verwacht? Worden deze overstegen? Of moeten er kleine aanpassingen gedaan worden? Hoe het ook zij, er is hier maar één partij verantwoordelijk voor en dat zijn wij.

  • Jouw verhaal
  • Creatief concept
  • Uitvoering
  • Optimalisatie

"Jouw verhaal vertalen naar een creatief concept. Dát is onze uitdaging!"

Onze mensen

Snapchat @zekerzichtbaar