Pauze Afspelen
2
2
Gemaakt in Scherpenzeel

Websites

Wij maken het, gewoon, hier, in Scherpenzeel. Want daar liggen onze roots. Vanuit een diepgewortelde passie voor creëren zijn we uitgegroeid tot een in de wijde omtrek alom gerespecteerd reclamebureau. Met een nuchtere kijk op creatieve zaken. Waar zie je dat anno nu nou nog?! Bij ons, in Scherpenzeel, vinden wij dat de normaalste zaak van de wereld. Normaal. Gewoon. Dat is wat wij vaak juist merkwaardig vinden. Opmerkelijk. Authentiek. En dus: uniek. En dat mag, nee; moet, in onze ogen gezien worden.

Dus, vertel eens: wat maakt jou, jou?

Als jij jouw/jullie verhaal niet communiceert, niets zegt, ben je nietszeggend. En omdat niemand dan wat over je kan vinden word je dus ook niet gevonden. Dat is het verhaal. Vertel ons het unieke verhaal van jouw bedrijf, de ambities en uitdagingen. Doordat wij met oor voor detail luisteren en anders kijken dan anderen, komen we tot nieuwe inzichten en verfrissende ideeën. Laten we anders gewoon eens afspreken. En die eerste kennismaking? Die is natuurlijk gewoon van het huis.

bruis water bubbel website gewoon hier zichtbaar netvlies branding socials beeldbuis

In onze ogen kunnen merken in de pixel perfect wereld van vandaag niet zonder merkconcept, gebaseerd op een authentiek verhaal en met een oogstrelend design dat hier naadloos op aansluit en zo de merkbeleving versterkt.

Meet het team

0
0

Rens

Partner
1
1

Michael

Front-end developer / Designer
2
2
Thijs Brons

Thijs

FRONT-END DEVELOPER
3
3

Andrea

Graphic designer
4
4

Brian

Back-end developer
5
5

Anneleen

Graphic Designer
6
6

Thijs

Visual designer
7
7

Ruano

Graphic Designer
8
8

Kim

Graphic Designer
9
9

Renata

Graphic designer
10
10

Douwe

Front-end developer
11
11

Patrick

Front-end developer / Designer
12
12

Henk

Partner
13
13

Michel

Lead developer