Pauze Afspelen
1
1
Gemaakt in Scherpenzeel

Websites

Wij maken het, gewoon, hier, in Scherpenzeel. Want daar liggen onze roots. Vanuit een diepgewortelde passie voor creëren zijn we uitgegroeid tot een in de wijde omtrek alom gerespecteerd reclamebureau. Met een nuchtere kijk op creatieve zaken. Waar zie je dat anno nu nou nog?! Bij ons, in Scherpenzeel, vinden wij dat de normaalste zaak van de wereld. Normaal. Gewoon. Dat is wat wij vaak juist merkwaardig vinden. Opmerkelijk. Authentiek. En dus: uniek. En dat mag, nee; moet, in onze ogen gezien worden.

Dus, vertel eens: wat maakt jou, jou?

Als jij jouw/jullie verhaal niet communiceert, niets zegt, ben je nietszeggend. En omdat niemand dan wat over je kan vinden word je dus ook niet gevonden. Dat is het verhaal. Vertel ons het unieke verhaal van jouw bedrijf, de ambities en uitdagingen. Doordat wij met oor voor detail luisteren en anders kijken dan anderen, komen we tot nieuwe inzichten en verfrissende ideeën. Laten we anders gewoon eens afspreken. En die eerste kennismaking? Die is natuurlijk gewoon van het huis.

bruis water bubbel website gewoon hier zichtbaar netvlies branding socials beeldbuis

In onze ogen kunnen merken in de pixel perfect wereld van vandaag niet zonder merkconcept, gebaseerd op een authentiek verhaal en met een oogstrelend design dat hier naadloos op aansluit en zo de merkbeleving versterkt.

Meet het team

0
0

Henk

Partner
1
1

Ruano

Social media strateeg
2
2

Michel

Lead developer
3
3

Patrick

Front-end developer / Designer
4
4

Andrea

Graphic designer
5
5

Anneleen

Graphic Designer
6
6

Douwe

Front-end developer
7
7

Renata

Graphic designer
8
8

Michael

Front-end developer / Designer
9
9

Thijs

VISUAL DESIGNER / DoP
10
10

Rens

Partner
11
11

Thijs

FRONT-END DEVELOPER
12
12

Anniek

JUNIOR GRAPHIC DESIGNER
13
13

Kim

Graphic Designer
14
14

Brian

Back-end developer
15
15

Ashley

Projectmanager
16
16

Kelly

Copywriter