Pauze Afspelen
4
4
Gemaakt in Scherpenzeel

Websites

Wij maken het, gewoon, hier, in Scherpenzeel. Want daar liggen onze roots. Vanuit een diepgewortelde passie voor creëren zijn we uitgegroeid tot een in de wijde omtrek alom gerespecteerd reclamebureau. Met een nuchtere kijk op creatieve zaken. Waar zie je dat anno nu nou nog?! Bij ons, in Scherpenzeel, vinden wij dat de normaalste zaak van de wereld. Normaal. Gewoon. Dat is wat wij vaak juist merkwaardig vinden. Opmerkelijk. Authentiek. En dus: uniek. En dat mag, nee; moet, in onze ogen gezien worden.

Dus, vertel eens: wat maakt jou, jou?

Als jij jouw/jullie verhaal niet communiceert, niets zegt, ben je nietszeggend. En omdat niemand dan wat over je kan vinden word je dus ook niet gevonden. Dat is het verhaal. Vertel ons het unieke verhaal van jouw bedrijf, de ambities en uitdagingen. Doordat wij met oor voor detail luisteren en anders kijken dan anderen, komen we tot nieuwe inzichten en verfrissende ideeën. Laten we anders gewoon eens afspreken. En die eerste kennismaking? Die is natuurlijk gewoon van het huis.

bruis water bubbel website gewoon hier zichtbaar netvlies branding socials beeldbuis

In onze ogen kunnen merken in de pixel perfect wereld van vandaag niet zonder merkconcept, gebaseerd op een authentiek verhaal en met een oogstrelend design dat hier naadloos op aansluit en zo de merkbeleving versterkt.

Meet het team

0
0

Michel

Lead developer
1
1

Henk

Partner
2
2

Renata

Graphic designer
3
3

Stijn

Junior Graphic designer
4
4

Emmelie

Junior Marketing en communicatie
5
5

Rens

Partner
6
6

Patrick

Front-end developer / Designer
7
7

Kelly

Copywriter
8
8

Michael

Front-end developer / Designer
9
9

Brian

Back-end developer
10
10

Ruano

Social media strateeg
11
11

Anneleen

Graphic Designer
12
12

Andrea

Graphic designer
13
13

Douwe

Front-end developer
14
14

Thijs

FRONT-END DEVELOPER
15
15

Kim

Graphic Designer
16
16

Thijs

VISUAL DESIGNER / DoP