Pauze Afspelen
3
3

Onze vacatures

Heb jij de ambitie om de meest oogstrelende graphic designs of de beste webdesigns-, sites-, shops en apps te maken? Voor ons hoofd- en tevens enige kantoor in Scherpenzeel staan wij altijd open voor creactief* talent. Op dit moment zijn wij specifiek op zoek naar spontane, enthousiaste (en nog een handjevol cliché eigenschappen zoals ‘representatieve’ en ‘communicatief vaardige’):

Projectmanager

24-40 uur

Junior Sales

24-40 uur

Graphic designer stage

32-40 uur

Kom ons team versterken

Wij, Zeker Zichtbaar, zijn een bureau voor creatieve communicatie die van bedrijven merken maakt. Een reclamebureau zo je wilt. Ons doel is om de verhalen van onze klanten naar crossmediale concepten te vertalen. Om de groei van al deze mooie on- en offlineprojecten en ontwikkelingen het hoofd te bieden en handen en voeten te blijven geven aan onze ambities én die van onze klanten zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

*cre·ac·tief (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)

1

(veel) voortbrengend; = scheppend: creatief bezig zijn

“Creactief is een manier van werken zoals deze bij ons op kantoor gebezigd wordt. Een creactieve werkwijze laat zich kenmerken door op een verfrissende en opmerkelijke manier een éénduidige boodschap op regelmatige basis over te brengen waarbij inhoud en vorm elkaar versterken waardoor de juiste ontvanger bereikt, geprikkeld en tot actie aangezet wordt.”

Creatieve helden on stage

Wij zoeken voor de stageperiode nog verse stagekrachten voor zowel onze on- áls offlineafdeling. Nu kunnen wij jou hier natuurlijk gaan vertellen hoe leuk het is om bij ons stage te lopen en hoeveel vrijheid én eigen verantwoordelijkheid je wel niet krijgt tijdens die stageperiode. Maar dat laten we liever aan onze recente stagiaires over:

Spreekt hun verhaal in deze video jou aan? En heb je de creatieve skills en positieve energie om mee te werken aan onze grafische designs en/of websites-, shops en apps? Solliciteer dan via werken@zekerzichtbaar.nl. Je weet wat je te doen staat om ons te overtuigen, toch? Bel anders gewoon even: 033 737 02 20.

Wij zoeken altijd mensen

Kom jij ons team versterken?

Stuur ons een mail